kalkhoff-endavour

Kalkhoff Endavaour

Kalkhoff Endavaour er en komfortabel og solid sykkel. Dette er en kraftig elsykkel med gode komponenter. Denne elsykkelen er ekstra forsterket og har særdeles høy kvalitet i alle ledd. Med en maks totalvekt på 170Kg er dette også et godt alternativ om du trenger stor lastekapasitet på sykkelen. 

Kalkhoff Endeavour 5s er en perfekt elsykkel til småbarnsfamilien! Med en ekstremt sterk Shimano E8000 motor og et veldig godt gir system kommer du deg opp de bratteste bakkene, med hele familien på slep. Med kraftig motor som hjelper deg og barnevognen opp bratte bakker, er det veldig trygt å vite at det er svært gode bremser som hjelper deg trygt ned også. Shimano MT420 bremsene har dobbelt så mange stempler som vanlige skivebremser, noe som gir enda mer presis oppbremsing og mye mer bremsekraft i lange eller bratte nedstigninger. Sykkelen kommer fullt utstyrt med skjermer, bagasjebærer, kraftig lys og støtte. 

Denne elsykkelen er ekstra forsterket og har særdeles høy kvalitet i alle ledd. Med en maks totalvekt på 170Kg er dette også et godt alternativ om du trenger stor lastekapasitet på sykkelen. 

Motor: Shimano Steps E8000, 70Nm
Batteri: Shimano Integrated 540Wh 
Ramme: Integrale 0.5 Aluminium
Gir: Shimano XT 10s
Utveksling: Front 38, Rear 11-36
Bremser: Shimano MT420, 4 stempels kalipper