Om oss

Vår grunnregel er å levere kunden den beste varen til den beste prisen med den beste servicen. Dette akter vi å oppnå med nøye utvalgte varer som gir mest for pengene innen sitt respektive segment. Vi yter og topp faglig kompetanse, og har hyggelig betjening og ett spennende handlemiljø. Vi streber kontinuerlig etter å dekke ditt behov på best mulig måte på alle områder.

Dette gjelder så vel sykler som utstyr,og både i butikk og på verksted. Hos oss finner du som kunde fagkunnskap og ekspertise.

cuba-2.

Sykler til Cuba

Vi er sørlandets største innsamler av sykler og utstyr til "Cuba Olsen"

 

To containere er nå på vei til  Cuba med G.Nordby sykler. Vi har samlet inn sykler til Cuba gjennom hele året slik at fattige barn og ungdom, kan få sykklen som i utgangspunktet, bare de kan drømme om. Cuba Olsen som han kalles på folkemunne utenfor Havana, deler ut de første syklene 11. desember i år.

Han har med seg 1.500 dekk og masse tilbehør som han har anskaffet seg gjennom oss. Dette gjør vi for å hjelpe til så godt vi kan og vi vet virkelig at denne hjelpen kommer fram uten dyre kostnader. Vi vet at ikke vi kan hjelpe"hele" verden, men dette tiltaket vet vi har så mye positivitet med seg at dette skal vi stå sammen med i mange år fremover.

 

Vi har som et internt mål innad i bedriften vår og sende en sykkel til Cuba, av hver nye sykkel vi selger på butikken. Klarer vi å gjennomføre dette, så blir det betraktelig mer enn to containere som går over dammen i årene som kommer!