speeder_100_blkslv_my2022

MERIDA SPEEDER 100

Vår rimeligste versjon av SPEEDER har samme ramme og karbongaffel som sine dyrere søsken. Shimanokomponenter som holder deg rullende mil etter mil med et smil.

SPEEDER 100 gir deg samme komfortable, lette ramme og karbongaffel som de dyrere versjonenen av SPEEDER. Du får også utstyr fra Shimano og kraftige hydrauliske skivebremser. Standard på SPEEDER er også dekk med fin balanse av fart og komfort og fester for vannflaske og skjermer.

Rask, lett og allsidig - SPEEDER! Det er hva du får om du blander en landevei- og mtb-sykkel. Lett og komfortabel ramme, raske dekk og god kontroll takket være flatt styre og hydrauliske skivebremser. En prefekt sykkle for pendleren eller for deg som ønsker å bruke en sykkel til pendling, trening eller tur. Litt bredere dekk hjelper med grep og komfort imens karbongaffelen holder vibrasjoner fra veien til et minimum. SPEEDER har fått skrut fra blant annet Road.cc som sa 'excellent fast flat-bar road bike with awesome performance' 'an enjoyable flat-barred flyer for fitness, commuting and everyday riding'.