big_nine_20-d_blugrn_my2019

MERIDA BIG.NINE 20-D

Introduksjonen av slanke rørformer skaper et nytt utseende og mer avslappet geometri ved hjelp av kortere overrør og et høyere styrerør som gir en mer oppreist sittestilling og bedre sikt under stisykling.

SPEED-rammen følger i fotsporene til TFS-rammen som ble introdusert i 2018, og SPEED står nå for tur til å få en oppgradering i 2019. Introduksjonen av slanke rørformer skaper et nytt utseende og mer avslappet geometri ved hjelp av kortere overrør og et høyere styrerør som gir en mer oppreist sittestilling og bedre sikt under stisykling. Den nye rammen leveres også med IS-bremsefester, som er plassert innenfor bakre triangel, og med fester for støtte og skjermer.

Kabler, hylser og bremseslanger er stramt festet og lager ikke ulyd. Alle innganger er fullstendig ombyttbare for å håndtere Di2, hydraulikkslanger, bremsewire og girwirehylser osv.

Avhengig av rammestørrelsen tilbyr vi 650B- eller 29er-versjoner av våre TFS- og SPEED-rammer. Behovene hos mindre ryttere (redusert overrørshøyde, lavere styreoppsett) ivaretas best med 650B på rammestørrelsene S og M, mens vi i den andre enden av spekteret, L og XL, kun leverer med 29er hjul. Størrelse M er tilgjengelig med enten 650B eller 29er.